GA Eagles - AJAX 0-1 (gestaakt)
Deventer, Oefenwedstrijd, 21-07-2007

De wedstrijd GAE-Ajax is in de 34e minuut staakt. Al voor de wedstrijd waren er relletjes in de binnenstad. Volgens een verklaring van de politie heeft een groep van 150 Ajacieden in de binnenstad de harde kern van GAE willen pakken. Dit is volgens de politie deels gelukt. Na tussenkomst van de politie is de rust in de stad wedergekeerd.

In het stadion was geen apart vak voor de bezoekers. De kaarten voor Ajax supporters waren uitverkocht en deze zaten tussen de thuissupporters. Dit volgens GAE omdat de open dag een feest voor iedereen moet zijn. Het pakte echter anders uit. Al vrij snel kwamen er ongeregeldheden op de tribune waar rake klappen bij vielen. In en rond het stadion zijn nog geen arrestaties verricht maar de politie gaat de beelden wel terug kijken en verwachten wel een aantal arrestaties te kunnen doen. De open dag van de club uit Deventer is verder geheel afgelast. De Ajax spelers zijn hierdoor een handtekeningen rondje bespaard. De selectie is onder cordon van een rij stewards de bus in begeleid. Hiermee kwam een eind aan het weekje trainingskamp in de Lutte. De selectie kan zich opmaken voor de trip naar Schotland, komende dinsdag.

2007 by REMEPRO
Foto's: Ronnie
Voor tekstverslag zie High-Low en f-side.nl.


TERUG NAAR INDEX AJAX FOTO SIDE

Het copyright van alle in deze site opgenomen foto's ligt bij REMEPRO.NL - Zonder schriftelijke toestemming is het niet toegestaan deze foto's te gebruiken.
Mocht je jezelf herkennen op een van deze foto'sen daarom de foto van internet af willen of jezelf onherkenbaar gemaaktzien,
stuur ons dan een e-mail ene.e.a. zal zo snel mogelijk worden uitgevoerd.
Belastende foto's zullen bij voorbaat onherkenbaar gemaakt of niet geplaatst worden.